AVSNITT 59 - I NÖD OCH LYFT

Podcast
Skadeproblem och rätt löpteknik. Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde är tillbaka och svarar på lyssnarfrågor i veckans avsnitt av I nöd och lyft i samarbete med FMTK. In och lyssna!

Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. Med sponsorskapet av träningspodden I Nöd och Lyft, och tillsammans med paret Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari vill man inspirera fler och dela med sig av Försvarsmaktens kunnande och expertis till allmänheten. Brita och Kalle är ett par som tycker lika om många saker men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I podden vill man berätta hur man kan göra träningsvärlden till sin egen, oavsett bakgrund.

Fler sändningar

AVSNITT 63 - I NÖD OCH LYFT

Två nya gravidpass i FMTK och fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde ger sina expertråd om gravidträning.

AVSNITT 62 - I NÖD OCH LYFT

Vad ska man göra om man har ett stillasittande jobb? I veckans avsnitt är fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde tillbaka och svarar på lyssnarfrågor.

AVSNITT 61 - I NÖD OCH LYFT

Vinnarna av FMTK-tröjor och förra veckans tävling är utsedda. I veckans avsnitt pratas även om cykelbanor, cykelsadlar och mycket mer.

AVSNITT 60 - I NÖD OCH LYFT

Jumping jacks, situps armhävning, burpees, dips och snurr runt dig själv. Den här veckan pratar Kalle och Brita om passet Stenos och dess övningar. Du har också chansen att vinna en FMTK-tröja.

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.

FMTK stöds ej längre för Windows Phone