Avsnitt 4 Min drivkraft

Podcast
I det här fjärde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk världens bästa simmerska Sarah Sjöström som berättar om vad som driver henne till att alltid vilja vara bäst i världen.

Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här fjärde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk världens bästa simmerska Sarah Sjöström som berättar om vad som driver henne till att alltid vilja vara bäst i världen. 

Fler sändningar

AVSNITT 63 - I NÖD OCH LYFT

Två nya gravidpass i FMTK och fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde ger sina expertråd om gravidträning.

AVSNITT 62 - I NÖD OCH LYFT

Vad ska man göra om man har ett stillasittande jobb? I veckans avsnitt är fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde tillbaka och svarar på lyssnarfrågor.

AVSNITT 61 - I NÖD OCH LYFT

Vinnarna av FMTK-tröjor och förra veckans tävling är utsedda. I veckans avsnitt pratas även om cykelbanor, cykelsadlar och mycket mer.

AVSNITT 60 - I NÖD OCH LYFT

Jumping jacks, situps armhävning, burpees, dips och snurr runt dig själv. Den här veckan pratar Kalle och Brita om passet Stenos och dess övningar. Du har också chansen att vinna en FMTK-tröja.

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.

FMTK stöds ej längre för Windows Phone