Podcast

AVSNITT 38 - I NÖD OCH LYFT

Kalle och Brita testar på Röjdykarnas ökända vattenfys på Försvarsmaktens marinbas på Berga.

AVSNITT 37 - I NÖD OCH LYFT

Till döden och tillbaka. Det är namnet på Kalles nya pass som nu ligger ute i appen. Om detta och mycket mer pratas det om i veckans avsnitt av I nöd och lyft.

AVSNITT 36 - I NÖD OCH LYFT

Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten är tillbaka i podden och besvarar veckan lyssnarfråga som handlar om graviditetsträning — hur ska man tänka och hur tränar man bäst under graviditeten?

AVSNITT 34 - I NÖD OCH LYFT

Kalle har tackat ja till att göra Röjdykarnas ökända vattenfystest på Försvarsmakten i Berga. Men Brita är kanske inte lika motiverad.

AVSNITT 33 - I NÖD OCH LYFT

Kan det vara skadligt att träna utomhus när det är som kallast? Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten är tillbaka i podden och besvarar den här veckans lyssnarfråga.

AVSNITT 32 - I NÖD OCH LYFT

Hur vet man om man är snedtränad? Och hur kommer man isåfall tillrätta med det? Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten hälsar på igen och besvarar veckans lyssnarfråga.

AVSNITT 30 - I NÖD OCH LYFT

Brita träffar fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten och får svar på frågor om träningsrelaterade skador.

AVSNITT 29 - I NÖD OCH LYFT

Brita berättar om sitt FMTK-pass som numera ligger uppe i appen—ett rump-intensivt pass med lite flås och dessutom rörlighet för alla datorstela bröstryggar därute.

AVSNITT 28 - I NÖD OCH LYFT

Brita har satt ihop sitt eget träningsprogram med övningar från appen för att peppa de som behöver lite extra pepp i höstmörkret.

AVSNITT 27 - I NÖD OCH LYFT

Brita ringer upp Malin på Försvarsmakten, ansvarig för fysisk prestationsförmåga, idrotts- och friskvård på P4 i Skövde. Och får hennes tips för pepp.

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.