Podcast

AVSNITT 51 - I NÖD OCH LYFT

Fälttest med 20 kg utrustning och massa pannben. Kalle och Brita berättar om deras besök på Skaraborgs regemente. Och mycket mer förstås.

AVSNITT 50 - I NÖD OCH LYFT

Vasaloppsrehab, axelrehabilitering, rumprehab, och uthålliga kvinnor. Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde är tillbaka med massor av expertråd.

AVSNITT 49 - I NÖD OCH LYFT

Ännu mer om Vasaloppet, sträng kyla och expertråd från Tony, chef vid vinterenhetens utbildningsavdelning på Försvarsmakten i Arvidsjaur.

AVSNITT 48 - I NÖD OCH LYFT

Mer om Vasaloppet, rumpträning, Kalles trötta ländrygg och expertsvar från Lina på Försvarsmakten. Och mycket mer förstås.

AVSNITT 47 - I NÖD OCH LYFT

Kalle ringer upp Gympaläraren Karl i Vilhelmina som berättar hur han får eleverna att röra på sig med hjälp av FMTK.

AVSNITT 46 - I NÖD OCH LYFT

När är det för kallt för att träna? Är en av frågorna vi får svar på i veckans avsnitt när vi stiftar bekantskap med Tony, chef vid vinterenhetens utbildningsavdelning på Försvarsmakten i Arvidsjaur.

AVSNITT 45 - I NÖD OCH LYFT

Kalle testar på Alpinåkaren — det nya passet i appen som fokuserar på skidåkningsmusklerna. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

AVSNITT 44 - I NÖD OCH LYFT

Kalle peppar inför Vasaloppet med hjälp av John Karlsson på Försvarsmakten som bland annat kommit trea i multisport-VM.

AVSNITT 43 - I NÖD OCH LYFT

Kalle testar en ny stil och testar på ett av två nya skidfyspass i appen — På längden. Om detta och mycket mer i veckans avsnitt.

AVSNITT 42 - I NÖD OCH LYFT

Stella McCartney, Jenny Östergren, längdskidor, hinderbanelopp och så svarar Brita och Kalle på lyssnarfrågor. Och så lite Regina Lund, såklart.

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.