Podcast

AVSNITT 63 - I NÖD OCH LYFT

Två nya gravidpass i FMTK och fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde ger sina expertråd om gravidträning.

AVSNITT 62 - I NÖD OCH LYFT

Vad ska man göra om man har ett stillasittande jobb? I veckans avsnitt är fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde tillbaka och svarar på lyssnarfrågor.

AVSNITT 61 - I NÖD OCH LYFT

Vinnarna av FMTK-tröjor och förra veckans tävling är utsedda. I veckans avsnitt pratas även om cykelbanor, cykelsadlar och mycket mer.

AVSNITT 60 - I NÖD OCH LYFT

Jumping jacks, situps armhävning, burpees, dips och snurr runt dig själv. Den här veckan pratar Kalle och Brita om passet Stenos och dess övningar. Du har också chansen att vinna en FMTK-tröja.

AVSNITT 59 - I NÖD OCH LYFT

Skadeproblem och rätt löpteknik. Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde är tillbaka och svarar på lyssnarfrågor i veckans avsnitt av I nöd och lyft i samarbete med FMTK. In och lyssna!

AVSNITT 58 - I NÖD OCH LYFT

Hur får jag rutin och disciplin till hemmaträningen? Inspiration, pepp och hjälp från Brita och Kalle.

AVSNITT 57 - I NÖD OCH LYFT

Brita får experthjälp för sin onda bröstrygg av Malin Toll-Hägg, ansvarig för funktionen fysisk prestationsförmåga och idrott-, friskvård på Försvarsmakten i Skövde.

AVSNITT 56 - I NÖD OCH LYFT

Strid i bebyggelse på Försvarsmakten i Skövde, religiösa dieter, löpartips och mycket mer.

AVSNITT 55 - I NÖD OCH LYFT

Vilken övning är bäst för att träna hela kroppen? Fysioterapeut-Lina på Försvarsmakten i Skövde är tillbaka och svarar på lyssnarfrågor i veckans avsnitt.

AVSNITT 54 - I NÖD OCH LYFT

Kalle har lärt sig att simma, Brita har varit på gym och satt nytt rekord på passet Blötdjuret. Och mycket mer som vanligt.

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.

FMTK stöds ej längre för Windows Phone