Podcast

AVSNITT 12 - I NÖD OCH LYFT

Kalle och Brita börjar utforska träningsvärlden tillhörande FMTK-appen. Kalle har inte laddat ned appen än så Brita får tjata lite på Kalle. Efter ett visst övertygande går han med på att köra sitt första FMTK-pass tills nästa vecka. Han ska dessutom lägga sig på den tuffaste nivån och testa ett av de jobbigare passen.

AVSNITT 11 - I NÖD OCH LYFT

Försvarsmaktens träningsklubb inleder samarbete med träningspodden I Nöd och Lyft. En podd där paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström pratar om hur man kan göra träningsvärlden till sin egen, oavsett bakgrund. I det elfte avsnittet får vi träffa fysioterapeuten Lina från Försvarmakten som pratar om det nya samarbetet, och svarar på frågor om träning.

Avsnitt 10 Börja träna

I det här tionde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren Pär Lernström och psykologen Anna Bennich Karlstedt för att prata om konsten att börja träna, Hur hittar man rutiner och lär sig att älska träning?

Avsnitt 9 Spring!

I det här nionde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren Mark Levengood för att prata om kondition, löpning och hur man lever ett bra liv.

Avsnitt 8 Superkrafter

I det här åttonde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk e-sport legenden Heaton för att prata om vad som krävs för att bli en bra gamer och hur deras syn på kost och träning ser ut. Han berättar också om känslan av att göra 400 kontrollerade kommandon på tangentbordet i minuten.

Avsnitt 7 I mina lurar

I det här sjunde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk Per Sundin som är VD på Universal Music. Han liv är fyllt av jobb och träning och i det här avsnittet berättar han hur han lyckats mixa jobb och träning till ljuv musik.

Avsnitt 6 Mr Titan

I det här sjätte avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren och radioprataren Adam Alsing som berättar om varför han har "titan" höfter, sin nya diet och hur livet ser ut när man går upp före tuppen på morgonen.

Avsnitt 5 Ett överkroppsamhälle

I det här femte avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren och DJ'n Peter Siepen som berättar om sin syn på hälsa och träning men också såklart tipsar om hur vi får de bästa magrutorna.

Avsnitt 4 Min drivkraft

I det här fjärde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk världens bästa simmerska Sarah Sjöström som berättar om vad som driver henne till att alltid vilja vara bäst i världen.

Avsnitt 3 Min kropp är min borg

I tredje avsnittet möter Magdalena programledaren Anna Brolin som ger en bild av hur svårt det är att hålla sin kost när man jobbar i olika tidszoner. Vi pratar också om hur kosten har utvecklats och att vi blir mer och mer medvetna om vad vi stoppar i munnen.

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.