Nu lanserar vi FMTK

Blogg
Nu lanseras Försvarsmaktens träningsklubb, FMTK, där vi samlar vår kunskap om träning. Vem som helst kan bli medlem. Även du.

Av naturliga skäl har det länge funnits en stark träningskultur inom Försvarsmakten. Det militära yrket är ofta fysiskt krävande och det gäller att vara vältränad för att kunna klara av sina arbetsuppgifter. För att få fler att ta del av vår kunskap och erfarenhet om träning startar vi nu FMTK. Och vem som helst kan delta. Träningen passar dig som redan tränar, men också dig som vill komma igång med träningen.

Som medlem får du bland annat tillgång till en app som är framtagen av träningsexperter i Försvarsmakten. Alla träningsmoment har paketerats i appen med övningar och pass som du kan ta med dig var du än är. Och träna var som helst, när som helst. All träning är redskapsfri och appen är gratis att ladda ned.

Välkommen till klubben. 

Ladda ner och börja
träna. Här. Nu.

När du laddar ner appen får du tillgång till Försvarsmaktens samlade kunskap om träning. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet - och passar dig som redan tränar men också dig som vill komma igång med träningen.

FMTK stöds ej längre för Windows Phone